Lopen tegen eerste verlies aan

27 maart, 2023
Dames 1 Teampagina
...

Afgelopen vrijdag was de eerste kans voor het eerste damesteam van volleybalvereniging OKK’70 om het kampioenschap te pakken. Met slechts drie verloren sets in 15 wedstrijden leek er geen vuiltje aan de lucht. Echter, het griepvirus ging flink rond onder de teamleden en er kon in de week voorafgaand aan de wedstrijd tegen ATAK uit Waspik dus slecht getraind worden.

De eerste set ging - onder aanmoediging van veel publiek – gelijk op. Het viel wel op dat er ten opzichte van de heenwedstrijd een sterke buitenaanvalster bij ATAK meedeed. Een speelster die makkelijk een bal scoort door goed te kijken waar niemand staat en vooral hard tegen een bal kan slaan. Duidelijk iemand die flink hoger heeft gespeeld. De eerste set ging, ondanks nog wat wissels van coach Roy Kroon, naar ATAK (22-25). Set twee gaf een vergelijkbaar beeld als set 1. De wisselmogelijkheden waren beperkt en brachten weinig verandering in het spelbeeld en ook deze set ging verloren (20-25).

Omdat nog twee sets nodig zijn om kampioen te zijn, kon in set drie en vier nog een laatste poging worden ondernomen om in eigen huis in een volle Wielewaal een feestje te bouwen. En het werd een spannende set, het spel aan Hardinxveldse zijde werd wat rustiger, er kwam wat meer servicedruk en rally’s werden gewonnen, maar toch was het weer ATAK dat aan het langste eind trok (26-28).. Gedesillusioneerd werd de vierde gespeeld die ook met verlies werd afgerond (19-25).

Gezien de omstandigheden het maximaal haalbare. De dames bedankten het publiek die goed hun best hebben gedaan om de dames naar de winst te schreeuwen. Jammer dat het in eigen huis niet is gelukt maar de titel blijft binnen handbereik. Trots op wat laten zien is kunnen de dames vol vechtlust een nieuwe week in. Niet ver van huis kan tegen Sliedrecht Sport 5 komende zaterdag om 14:45 een nieuwe poging worden gedaan om minimaal twee sets te winnen. Graag zien we u daar verschijnen!

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!
...

jacques vos 3 april 2023, 17:52

reply
OKK dames 1 en coach gefeliciteerd met jullie verdiend behaalde kampioenschap over het hele seizoen duidelijk de beste ploeg. we hopen jullie volgend jaar weer tegen te komen nogmaals proficiat ATAK dames1, jacques vos