OVER
VOLLEYBALVERENIGING OKK'70

Volleybal in Hardinxveld

OKK'70 is één van de snelst groeiende sportverenigingen in Hardinxveld-Giessendam. De vereniging heeft momenteel ruim 200 leden en staat bol van ambities. Iedereen krijgt de gelegenheid om te kunnen sporten op zijn of haar niveau. Hierbij wordt veel aandacht geschonken aan de individuele begeleiding van de spelers. OKK'70 wil een toegankelijke club zijn voor leden, sportliefhebbers, alle Hardinxvelders en natuurlijk sportieve en enthousiaste sponsoren.

Algemene sponsoring

Sponsor worden bij OKK'70 betekent investeren in een gezonde vereniging waar sportiviteit, gezelligheid en samen één zijn voorop staan. Sponsoren van OKK'70 is aantrekkelijk, omdat de vereniging regionaal actief is. Dit is de uitgelezen kans om de naamsbekendheid van uw bedrijf in de regio te vergroten. Ook draagt u als sponsor bij aan het laten sporten van jong en oud. Op deze manier draagt u maatschappelijk ook uw steentje bij. Door middel van deze flyer willen wij als OKK'70 benadrukken dat sponsoring geen éénrichtingsverkeer is. We laten in het kort zien waar jouw donatie terecht komt en wat je van ons mag verwachten.

Doelstelling OKK'70

Een groep waar we als vereniging erg trots op zijn, is de jeugd. De jeugd staat hoofdzakelijk onder leiding van vrijwilligers uit de vereniging. De jonge en enthousiaste volleyballers en volleybalsters worden klaargestoomd voor de seniorenteams. Bij de seniorenteams krijgt iedereen de kans om op zijn eigen niveau te spelen. Zo is bij de lagere teams de sfeer belangrijker dan het aantal punten dat behaald wordt. De hogere seniorenteams staan onder leiding van gecertificeerde trainers en strijden op regionaal niveau voor de punten.

PROMOTIE

  • Leden aantal
  • 3e divisie wedstrijden
  • (regionaal)
  • Website
  • Nieuwsbrief
  • Facebook
  • Instagram
  • Lokale & regionale kranten
...

SPONSOR
MOGELIJKHEDEN

Kledingsponsor

Met uw logo op de voorkant, achterkant of mouw van het wedstrijdshirts van onze teams, valt u bij iedere wedstrijd van het team op. Onze teams spelen de thuiswedstrijden in Sporthal de Wielewaal en komen ook in vele andere sporthalen in de regio.

Algemene sponsor

Als algemene sponsor steunt u onze mooie vereniging in de breedste zin van het woord. Met uw bijdrage kunnen we de vereniging nog verder ontwikkelen op zowel recreatief als prestatief niveau. Dit kan door bijvoorbeeld de hoofdsponsor van de vereniging te worden. Andere opties zijn onder andere websitesponsor of reclamebordsponsor. Hierbij wordt u als sponsor veelvuldig in the picture gezet.

Materiaalsponsor

Onze vereniging maakt graag gebruik van kwalitatief goede materialen. Als materiaalsponsor komt u met uw bedrijfslogo op deze betreffende materialen te staan. Denk hierbij aan ballen, bidons, telborden, netten en paalbeschermers. Op deze manier bent u dus met alle volleybalactiviteiten zichtbaar voor zowel spelers als publiek.

Overige kledingsponsor

Als overige kledingsponsor kunt u een team volledig in het nieuw steken. Denk hierbij aan trainingspakken, inspeelshirts en sporttassen. Op deze kleding en tassen wordt uw bedrijfslogo bedrukt, waarmee u dus goed zichtbaar zal zijn als kledingsponsor van dit betreffende team.

Voor meer info gaan wij graag met u in gesprek, waarbij we de verschillende sponsormogelijkheden met bijbehorende bedragen zullen verstrekken en kunnen bespreken

MATERIAALSPONSOR
MOGELIJKHEDEN

Ballen

Als balsponsor sponsort u de vereniging jaarlijks een GALA volleybal. Op deze bal zal uw bedrijfslogo bedrukt worden. Eén keer per jaar bent u de wedstrijdbalsponsor en wordt u gepromoot op de social media kanalen van OKK'70.

Bidons

Tijdens de wedstrijd drinken de teams uit bidons waarop uw logo te zien is. Ook staat uw logo op de bidonkrat. De bidonkrat staat de hele wedstrijd in het zicht van het publiek!

Ballentassen incl. 5 ballen

Ballentassen worden meegenomen naar bekerwedstrijden. Dit zorgt voor naamsbekendheid buiten de regio!

Paal beschermers

Bij het opzetten van het veld worden beschermhoezen om de palen geplaatst. Hierdoor is uw bedrijfsnaam bij alle wedstrijden van OKK'70 zichtbaar!

Netband

Het net dat wordt opgehangen wordt bedrukt met uw bedrijfsnaam. Dit betekent dat uw bedrijfsnaam de hele avond zichtbaar is voor spelers en publiek.

Reclamebord 160 X 60 CM

Bij alle thuiswedstrijden van Heren 1 en Dames 1 wordt uw reclamebord langs de zijkant van het veld neergezet. Dit zijn maar liefst 22 vrijdagavonden in het jaar. De grootte van dit reclamebord is ca. 160x60cm.

INTERESSE?
Neem dan contact met ons op!

Martijn de Bruijn
Sponsor zaken

06-37439318

pr-sponsor@okk70.nl

Prijslijst sponsoren

# Bestand Grootte Formaat Upload datum
Prijslijst sponsoren 89.43 kB pdf 20-04-2023