Onze sponsoren

Platinum

Body Language

Bij Body Language streven we naar vooruitgang voor iedereen. Ons deskundig fitnesspersoneel staat klaar in de zaal met passende diploma's. We denken met je mee, maken plannen, leggen alles uit en zijn altijd in voor een praatje.

bodylanguage
Nederveen Opleidingen & Trainingen

Als Nederveen vinden we het belangrijk om echt te werken aan het vergroten van de vakbekwaamheid van onze leerlingen en willen dat op een toegankelijke en gastvrije manier uitvoeren.

nederveen
Heteren Kalkzandsteen

Omschrijving volgt nog door sponsorcommissie

heteren
De Bruijn Huis & Tuin

De Bruijn - Huis en Tuin vervult uw tuindromen van ontwerp tot onderhoud. Onze passie garandeert een prachtige leefomgeving. We betrekken u actief bij het proces voor honderd procent tevredenheid. Kies onze creativiteit en kwaliteit voor uw droomtuin!

debruijn

Zilver

HDI Techniek

Bij HDI Techniek draait alles om duurzame energie. Door energiezuinige installaties te gebruiken, vermindert u uw energieverbruik en kosten. We adviseren over de beste opties voor uw woning en bieden onderhoudsservice voor diverse installaties.

hdi
Vervloet & Co

Bij Vervloet & Co Gorinchem: ervaren belastingadviseur voor persoonlijk bedrijfsadvies. Specialisaties: btw, erf- en schenkbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, internationale verdragen. Wij helpen MKB-bedrijven met fiscaal advies.

vervloet
Aspect ICT

Ontdek hoe wij uw organisatie begeleiden in digitale transformatie. Klaar om de uitdagingen van het digitale tijdperk aan te gaan? Neem contact op met Aspect ICT voor expertise en diensten.

aspect
Autobedrijf Nederlof

Autobedrijf Nederlof in Hardinxveld-Giessendam, BOVAG-gecertificeerd sinds 1978, biedt betrouwbare service voor alle automerken. Met moderne diagnose-apparatuur, objectief advies en scherpe prijzen.

nederlof

Brons

Overige sponsoren

dakvoorzon
covebo
fysioinmotion
jmtrailers
stout
bourgondier
fruitprint
verhoeven
vantent
wielhoreca
voyage