Lid worden?

Welke leeftijd, ervaring, niveau, of ambitie je ook hebt, lid worden kan altijd! De jongsten zijn 3 jaar en de oudsten zijn de 70 al gepasseerd!

Aanmeld pagina

Nog niet meegetraind?

Je mag meteen vrijblijvend mee trainen om te ervaren hoe leuk volleybal is, neem dus je sportkleding mee. Hopelijk raak je net zo enthousiast als onze overige leden en kunnen we je aanmelden als nieuw lid. Kijk in het teamoverzicht welke teams het beste bij je wensen passen. Via de teampagina's van elk team kom je dan meer te weten en daar staan ook de trainingtijden, locaties en prestaties.

Als je nog nooit hebt gevolleybald en/of je geen idee hebt welk team bij je past, neem dan contact op met de technische commissie.

Proeftrainingen geslaagd?

Na een paar leuke proeftrainingen is het natuurlijk tijd om je aan te melden.

Aanmeld pagina

# Bestand Grootte Formaat Upload datum
Download hier het informatieblad nieuwe leden 213.22 kB pdf 20-04-2023

Overige

Mocht je niet willen spelen, maar de vereniging toch een warm hart onder de riem toedragen, dan bestaat er ook de mogelijkheid om verenigingslid te worden. De contributie is op deze pagina te vinden.

Mocht je erover denken om je lidmaatschap van OKK '70 op te zeggen dan betreuren wij dat ten zeerste en horen wij graag de reden. Heb je geen zin of mogelijkheid meer om te spelen, dan kan je altijd nog enkel verenigingslid worden. Toch afmelden? Dan dient dit schriftelijk te gebeuren. Neem hiervoor contact op met de ledenadministrateur.

Bij afmelding na 1 mei van het lopende seizoen ben je voor het gehele volgende seizoen competitiegeld/kosten kledingplan verschuldigd.