Ledenacties

Grote Clubactie:

Eén van de manieren om de vereniging aan extra inkomsten te helpen voor bijvoorbeeld nieuwe netten en ballen, activiteiten organiseren of het opleiden van trainers. Elk jaar doet OKK'70 mee aan de Grote Clubactie. Van half september tot begin november kunnen leden loten kopen en verkopen. Elk lot heeft een prijs van € 3,- waarvan 80% direct naar de vereniging gaat. Dit betekend dat er per lot ongeveer € 2,40 naar OKK'70 gaat. Het spaardoel wordt elk jaar opnieuw bepaald!

Hoe koop ik loten?

Alle leden binnen OKK'70 krijgen een boekje met daarop een persoonlijke QR-code. Wanneer vrienden/ familie/ kennissen deze code scannen, kunnen zij loten kopen.

Wat is de grote clubactie?

De Grote Clubactie is er om verenigingen te helpen. Zij zijn een organisatie zonder winstoogmerk. Van alle Nederlandse loterijen wordt het allerhoogste percentage direct aan het goede doel gegeven, namelijk 80%.

Sponsorkliks:

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Volleybalvereniging OKK'70, zonder dat het jou een cent extra kost. Het enige wat je hoeft te doen, is voortaan de online aankopen te doen via www.sponsorkliks.com. Vervolgens kan je op deze site klikken op het logo van de winkel waar je de aankoop wilt doen.

Welke winkels doen hieraan mee?

Veel grote winkels doen hieraan mee. Voorbeelden hiervan zijn: Bol, Coolblue, Booking en Expedia. Van alle aankopen die je bij de deelnemende winkels doet gaat er een percentage van het aankoopbedrag naar het sponsordoel van dat jaar van OKK'70.

Hoe werkt het precies?

Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die een klant via SponsorKliks.com doet. 75% van deze commissie komt op de bankrekening van de vereniging terecht. Of je direct via de site van bijvoorbeeld Bol besteld of via SponsorKliks gaat, je betaald hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol commissie uit aan SponsorKliks waar de vereniging dan weer direct van profiteert.

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Snoepverkoop:

De snoepactie is een jaarlijks terugkerende actie binnen OKK'70. Tijdens deze actie verkopen de jeugdleden snoep door heel Hardinxveld-Giessendam. De snoep wordt door vrijwilligers ingepakt en klaargemaakt voor de verkoop. In april wordt in één week alle snoep verkocht. Ben jij enthousiast geworden en wil je graag een steentje bijdragen aan deze actie? Neem dan contact op met de sponsorcommissie!

Rabo ClubSupport:

Rabo ClubSupport is een initiatief dat clubs en verenigingen een boost geeft doordat zij stemmen kunnen werven voor het realiseren van doelen en projecten die de club én de buurt sterker en beter maken. Rabobank stelt haar kennis, netwerk en financiële ondersteuning beschikbaar om die doelen te helpen verwezenlijken. Clubs en verenigingen die deelnemen, voeren campagne voor hun doelen en projecten. Leden van de Rabobank kunnen vervolgens via de Rabo Bankieren app stemmen op initiatieven die zij een warm hart toedragen.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Het uitbrengen van een stem gaat als volgt:
    1. Log in op de Rabo-app of via Rabo Online bankieren.
    2. Ga naar 'Zelf Regelen' en vervolgens naar 'Mijn lidmaatschap'.
    3. Hier kun je klikken op Rabo ClubSupport.
    4. Kies voor Volleybalvereniging OKK'70 en nog 2 stichtingen/verenigingen en bevestig je stem.