WINTERKAMPIOEN

20 december, 2022
Dames 1 Teampagina
...

Afgelopen vrijdag speelde OKK’70 DS1 de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft. Nu ze al een tijdje aan kop lopen in de competitie, waren ze vastberaden om met deze wedstrijd een positie voor de tweede seizoenshelft te creëren op eenzame hoogte. Het beloofde echter een spannende wedstrijd te worden. Niet alleen omdat het een burenruzie betrof, maar ook omdat het een wedstrijd was tussen de nummer 1 en de nummer 2.   

Hoewel deze lading weldegelijk te voelen was in de eerste set, bleek al snel dat OKK’70 kans had om voorop te blijven in de wedstrijd. Met Emma Brieffies die op alle fronten excelleerde wisten de Sliedrechtse dames geen raad, en punt na punt werd dan ook binnengesleept. Mede dankzij goed verdedigend werk in het achterveld, en niet te stoppen buitenaanvallers, werden de eerste twee punten van de vijf binnen geharkt. Met in de eerste set een stand van 25-17 en in de tweede set een keiharde stand van 25-10.   

Dat het niet de strijd was die de Hardinxveldse dames verwacht hadden, maakte dat het in de derde set iets tammer werd. Hierdoor had Sliedrecht de kans om bij te blijven. Toen Roy de welbekende dubbele wissel inzette, keerde het tij en werd de set gewonnen met 25-20.  

De vierde set zou de laatste set van dit jaar worden, en dus wilden de dames van OKK’70 dit goed afsluiten. Ze gaven geen ruimte, waardoor ze deze set afsloten met een mooie score van 25-14. 

De eerste helft van het volleybalseizoen zit er daarmee op en het winterkampioenschap is een feit. De dames gebruiken komende winterslaap om te herstellen en nieuwe energie op te doen. Echter zal er weldegelijk nog af en toe licht branden in de herberg, want een oefenwedstrijdje hier en daar houdt ze klaar voor wat komen gaat in 2023. Maar voor nu wenst het team u fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar! 

Auf wiedersehen

...

0 reacties

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!

Wees de eerste die reageert

Er zijn nog geen reacties op dit nieuws item! Wees de eerste die reageert.