Blijft ongeslagen (foto Gerben Productions)

13 december, 2022
Dames 1 Teampagina
...

Op de koude middag van zaterdag 10 december mochten de meiden van het eerste damesteam van OKK afreizen naar Waspik. Hier stond een wedstrijd tegen Atak’55 DS1 op het programma. Met een bijna compleet team (alleen Amber hersteld nog van een blessure), inclusief Maaike uit dames 2 zijn ze goed voorbereid op een leuke wedstrijd!

In de auto werd nog afgevraagd hoe de plaatsnaam Waspik was ontstaan? En werd er even nagezocht welke andere gekke plaatsnamen er zijn. Zo ligt in Texel bijvoorbeeld het plaatsje ‘Fonteinsnol’ ?! Hoe deze plaatsnaam bedacht zou zijn, laten we maar even in het midden… Op papier is Atak een pittige tegenstander. Met een derde plek in de competitieranglijst beloofde het een spannend potje te worden. En ook met inspelen merkten de meiden dat de tegenstander wel wat lengte had. Na een goede voorbereiding met keiharde inspeelmuziek ging het fluitje van de scheids en kon de wedstrijd beginnen.

Eerste set werd er stabiel gespeeld. Veel servicedruk, goede blokkering en een aanval waar Atak geen antwoord op had; 10-25 winst. Tweede set werd wat rommeliger. Te veel twijfel aan eigen kant, waardoor er te veel ballen op de grond vielen. Met een tactische dubbele wissel werd de drie-aanval situatie vanuit onze kant gecreëerd. De pass was weer onder controle, waardoor Arriëtte goed haar aanvalsters kon bedienen en de set toch nog werd binnengesleept; 23-35. De derde set kwamen de dames wat punten achter te staan. Dit moest anders, dus mede onder leiding van Tessa en Marjolein, die stonden te vlammen aan het net, werd deze achterstandingehaald; 22-25. Ook de vierde set werd gewonnen door goed spel van de groenen; 16-25. Vijf punten mee naar Hardinxveld!

Na afloop werd nog een gedicht voorgelezen van Sint aan coach Roy. Want ook dit jaar is Roy niet vergeten ��. Ook zat daar een tegeltje bij met een hoop tegeltjeswijsheid. Thuis in Hardinxveld werd nog Sinterklaas gevierd, waar het weer een heuse strijd was om alle cadeautjes.

Aanstaande vrijdag mogen de meiden de strijd aangaan tegen Sliedrecht Sport DS5 om 20:30 in de
Wielewaal. Dit is de nummer twee uit de competitie, dus dit beloofd een spannend potje te worden.
Bent u hierbij?!

0 reacties

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!

Wees de eerste die reageert

Er zijn nog geen reacties op dit nieuws item! Wees de eerste die reageert.