Offday

4 december, 2023
Heren 2 Teampagina
...

Was de sfeer voorafgaand aan de wedstrijd tegen VCN 3 nog opperbest, tijdens de wedstrijd was hier niet veel meer van over. Het eveneens ervaren VCN 3 speelde stabiel en wist de hoeken van het veld goed te vinden. Bij de mannen uit H’veld liep de pass niet, verdediging was zeer matig en de service ging het net wel over maar de moeilijkheidsgraad was laag. Kortom, een wedstrijd om snel te vergeten.

Maar goed, er zijn altijd toch weer positieve dingen te melden. Zo werd de vierde set gemakkelijk gewonnen én heeft Wilbert van Tienhoven zijn debuut gemaakt in heren 2!
Dus toch goede redenen om na afloop nog even met elkaar wat te drinken, te ontspannen én te lachen. Ooit waren er trainers die dat laatste min of meer verboden om het weekend na een flinke nederlaag een beetje plezier te maken, maar goed, die tijd hebben we gehad. Volleyballen blijft tenslotte ontspanning en het kan zeker geen kwaad om in goede sfeer af te sluiten en de focus te hebben op de volgende wedstrijd.

Vrijdag weer een thuiswedstrijd in De Wielewaal. Wordt dit weer een moment om een sponsor in de spotlights te zetten? Allen welkom in de Wielewaal op 8 december!

0 reacties

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!

Wees de eerste die reageert

Er zijn nog geen reacties op dit nieuws item! Wees de eerste die reageert.