Bezorgt sponsor ‘dag van zijn leven’

18 november, 2023
Heren 2 Teampagina
...

Nu ja, is dat niet wat overdreven vraag je je wellicht af. We weten allemaal dat we zuinig moeten zijn op onze sponsoren en zo mogelijk wat terug doen voor de sponsoring van bedrijven die ons trouw zijn. En dat met name bracht heren 2 in de praktijk vrijdagavond.

Wij Houden Vol uit Asperen was te gast in de Wielewaal. Vorige jaar kampioen in de 2e klassen, sprokkelde wat punten in de eerste wedstrijden van het seizoen maar is een laagvlieger op de ranglijst. Met wederom Martijn de Rover in de gelederen, begon de eerste set nog wat onstuimig. Mede door het geluid bij het pittige potje van ons eerste herenteam tegen WIK2 was het lastig om zelf sfeer te maken. De communicatie onderling was niet optimaal maar gelukkig bakte WHV er relatief weinig van (25-15). In set 2 was dit wel anders, maar goed er is altijd een matige set bij in een wedstrijd en dat was dus deze set. Veel fouten aan Hardinxveldse zijde zorgde voor diverse setpunten voor de gasten. Deze werden weggewerkt mede door enkele goede aanvallen van Nick van Veen die in uitstekende doen verkeerde. Met 28-26 was ook set 2 binnen.

Maar Jan-Willem stond te trappelen en stelde op subtiele wijze voor om te starten in de set. En ja, “wie betaald bepaald” 🤣, we kennen het spreekwoord allemaal wel. De naar heren 5 overgestapte Jan-Willem Schild - maar ook directeur van Van Heteren Lijmwerken en daarmee ook shirtsponsor van heren 2 – wilde z’n oude vak als spelverdeler wel weer eens uitvoeren in vertrouwde omgeving. En dat deed ‘ie niet onverdienstelijk. Met soepele loopacties – de pass was niet altijd even goed – stelde hij de aanvallers in de gelegenheid om te scoren. En dat ging in set 3 en 4 soepel zat. In no-time waren de sets voorbij (25-12 en 25-17). We wilden nog wel even door spelen maar goed, het was inmiddels elf uur en de 4-0 stond al op het scorebord. Nog snel een foto met de tegenstander (het lijkt wel een gewoonte te worden 😊) en op naar de kantine voor een borrel met de sponsor.

Jan-Willem, als spelers van heren 2 hebben we ervan genoten om je weer in de gelederen te hebben gehad en we vonden het fijn om zo actief samen met onze sponsor op te mogen trekken!!

0 reacties

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!

Wees de eerste die reageert

Er zijn nog geen reacties op dit nieuws item! Wees de eerste die reageert.