Wint ook in Hendrik Ido Ambacht

14 maart, 2023
Heren 2 Teampagina
...

Heren 2 reisde af zaterdag met een voltallige selektie af naar Hendrik-Ido-Ambacht.
De eerste stop was in de Ridderhal. De kantine was dicht (dat wordt echt goed als ze klaar zijn hebben we gehoord...) en dus gingen we ons potje tegen Vollido 2 spelen. Best een enerverend potje wat op en neer ging. Het talententeam wist regelmatig goede servicedruk te ontwikkelen waar heren 2 niet al te best mee omging. Maar slotconclusie van de wedstrijd was dat als die service pass er was het eigenlijk relatief makkelijk in het voordeel van de bezoekers werd beslecht. Daar wordt niet mee bedoeld dat het spel heel goed was over het geheel genomen, maar toch een lekker 2-3 overwinning. Een tip voor Erik Jan: het helpt niet om van de midden positie af te komen als je lekker gaat staan scoren ;).
In deze eerste activiteit was Jan niet inzetbaar als speler door een hardnekkige blessure. Gelukkig is Jan zo betrokken dat hij gewoon meegaat om te coachen. Tenminste, daar gaan we van uit en dat thuis verder alles OK is.
Gelukkig voor Jan was hij wel inzetbaar voor het werkelijke hoogtepunt van de avond toen we verder gingen naar Restaurant Selekt. Enigszins verwarrende naam. Er waren tafels dus het zou de naam Restaurant kunnen dragen. Zeker toepasselijk als je bedenkt dat restaurant zijn herkomst vindt in het franse restaurateur, waar het van oudsher een plek was om vermoeide reizigers te laten herstellen. Nou, zo past het weer naadloos. Als een sleeve op een moderne libero.
De sfeer was uitstekend, met gezellige stamgasten die ons nu als missen. Heel selekt was de aankleding niet met zowel een Feyenoord als Ajax shirt aan de muur. Je moet ook keuzes durven maken.
De kaart is uitstekend en niet selekt en er werd besteld van loempia naar kapsalon doner tot lamschotel shoarma. Goede service en ruimte voor een goed gesprek. Echt fijn.
Niet te veel reviews lezen en maak er wat van.

0 reacties

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!

Wees de eerste die reageert

Er zijn nog geen reacties op dit nieuws item! Wees de eerste die reageert.