CoronaToegangsBewijs vanaf 6 november

5 november, 2021
Bestuur Teampagina
...

Met ingang van zaterdag 6 november krijgt ook onze vereniging te maken met het coronatoegangsbewijs (CTB).

Voor wie geldt het CTB?
Het coronatoegangsbewijs is vanaf 18 jaar verplicht voor sporters en publiek. Dit geldt zowel voor trainingen als voor wedstrijden. Ouders die meerijden naar uitwedstrijden worden ook als publiek gezien.

Voor wie geldt het CTB niet?
Het coronatoegangsbewijs is niet verplicht voor mensen die "functioneel aanwezig moeten zijn" en voor vrijwilligers. Bijvoorbeeld trainers, coaches, scheidsrechters en tellers hoeven daarom geen coronatoegangsbewijs te tonen. En voor iedereen onder de 18 jaar geldt het coronatoegangsbewijs sowieso niet.

Van de gemeente Hardinxveld-Giessendam hebben wij bericht gekregen dat zij een externe partij inzetten die bij de sporthallen een en ander "in goede banen gaat leiden". Houdt er rekening mee dat er ook om een ID-bewijs gevraagd kan worden.

Op de website van NOC*NSF staan de antwoorden op veelgestelde vragen over corona en sport (https://nocnsf.nl/wat-doet-nocnsf/sport-en-maatschappij/coronavirus-en-sport-veelgestelde-vragen). Mocht je toch nog vragen hebben of tegen zaken aanlopen, schroom dan niet om contact met onze coronacoördinator Martijn (06-19172662).

0 reacties

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!

Wees de eerste die reageert

Er zijn nog geen reacties op dit nieuws item! Wees de eerste die reageert.