Beste sporters,

Uiteraard willen we dat jullie op een veilige en verantwoorde manier met elkaar kunnen sporten.
De organisatie is druk bezig geweest met het opstellen van het aangepaste veiligheidsplan (zie bijlage).

Lees deze aandachtig door.
Aandachtspunten in het veiligheidsplan zijn:

  • Bij binnenkomst te allen tijde handen desinfecteren.
  • We vragen een ieder in sportkleding naar de sporthallen te komen en de zaalschoenen in de sporthal aan te trekken. Hierdoor voorkomen we dat het te druk wordt in de kleedkamers.
  • Douchen is na afloop van een training of wedstrijd weer beperkt mogelijk, maar dient men rekening te houden met de 1,5 meter afstand!
  • Toiletten zijn allemaal weer in gebruik.
  • Volg de aangegeven looproutes.
  • Buiten de training en wedstrijden om houden personen van 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand van elkaar, ook zoveel mogelijk in de douches, kleedkamers en gang bij de kleedkamers.
  • Verenigingen en gebruikers dienen per trainingsblok of wedstrijd op een registratieformulier de namen en telefoonnummer te registreren van de aanwezigen. Deze formulieren kunnen na afloop worden gedeponeerd in de daarvoor bestemde bakken. Deze registratieformulieren zullen 2 weken worden bewaard door de beheerders en daarna worden vernietigd. Deze zijn eventueel bruikbaar door de GGD bij een eventuele besmetting.

Publiek en foyer:

  • Publiek wordt niet meer toegelaten in de Wielewaal en Appelgaard.
  • De foyer is gesloten.

 

Ouders die kinderen t/m 17 jaar rijden naar wedstrijden, mogen wel de sporthal in, zij worden beschouwd als teambegeleiding.  Let op; wij zijn als vereniging verantwoordelijk erop toe te zien dat deze ouders de regels naleven. Dus zij houden 1,5 meter afstand tot andere aanwezigen in de zaal en zo min mogelijk chauffeurs per team.

Mondkapjes

Vanuit de gemeente is het dringende advies gekomen om met ingang van vandaag, maandag 5 oktober 2020, in de publieke ruimten van de sporthallen De Wielewaal en De Appelgaard een mondkapje te dragen. Voor iedereen die 13 jaar en ouder is.

Dit geldt op dit moment, omdat de foyer nog gesloten is, vanaf de ingang tot in de kleedkamers.

Als er nog vragen zijn, schroom niet.

Marieke Versluis

06 10739202

eenmversluis@gmail.com

 

Bedankt alvast voor jullie medewerking

Sportieve groet,

Het bestuur van volleybalvereniging OKK’70