Wedstrijd tegen Sliedrecht

20 februari, 2019
Meisjes B1 Teampagina
...

Zaterdag was het zo ver. We moesten een wedstrijd spelen tegen Sliedrecht sport mb1. Al toen dat bekend was hadden sommige uit ons team al besloten dat we daar absoluut niet van mochten verliezen.

Toen iedereen omgekleed in de Zaal was moesten we nog even wachten tot de korfbal eruit was, het net opzetten en natuurlijk niet te vergeten, de tassen en shirtjes op volgorde leggen. Toen konden we beginnen met inspelen. Daarbij zagen we al dat er een goede tegenstander aan de andere kant stond.

We begonnen met de eerste set. We pakten de eerste punten en waren ontzettend blij. Helaas bleef deze voorsprong maar voor even en haalde Sliedrecht ons in. Verder hebben we deze set goed gespeeld maar Sliedrecht was echt wel beter en helaas verloren we deze set.

De tweede set. Weer volle moed stonden we in het veld. Ook al hadden we weer verloren deden we  echt wel hele goede dingen. Mooie blockjes, services en sommige set-ups kwamen prima bij De aanvaller. Bij de 20 punten mocht Judith er in! En dat deed ze erg goed. Wat Judith zelf niet vond, maar geloof ons maar Judith, je deed het heel erg goed voor iemand die zo lang niet heeft gevolleybald!

De derde set. Niemand was heel enthousiast meer maar toch gingen we door en deden we ons best. En toen kwam het....een super blok van Lotte! Dat voelde heerlijk en we waren weer enthousiast geworden. Maar wat bij ons eigenlijk bijna standaard is ging dat enthousiasme snel weer weg omdat het niet goed meer ging (misschien moeten we hier wat aan werken team?). Deze set verloren we weer.

De laatste set. Met denk ik wel de mooiste service ever, toch Esther? Ja beste lezers Esther was even de weg kwijt. Ze moest serveren gooide de bal op alleen te laag en wist niet wat ze ermee moest. Toen probeerde ze de bal er maar bovenhands overheen te spelen. Jammer genoeg haalde de bal dit net niet. We vonden dit allemaal heel grappig. Verder deden we deze set toch ook nog wel goede dingen maar helaas toch weer verloren.

Dit was dan deze wedstrijd weer. Helaas met 4-0 verloren. Maar we hopen de volgende keer tegen Sliedrecht toch sowieso een setje te pakken!

Na de wedstrijd in de kleedkamer hadden we nog even een jassenprobleem. Heel veel van onze jassen hingen op een andere plek en die van roos was zelfs verdwenen. Gelukkig kwam later iemand met haar jas de kleedkamer inlopen en hoefde roos niet zonder jas naar huis (al had dat best gekund met het mooie weer;)).

Onze volgende wedstrijd is op 9 maart? In Nieuwendijk.