Begint onrustig aan competitie

2 oktober, 2016
Heren 4 Teampagina
...

Afgelopen vrijdag (30 september) start heren 4 haar competitie meteen al niet met hun eigen voltallige team. Met een creatieve oplossing zijn we toch uiteindelijk aan zeven man gekomen.

Tim, Thom en Remco hebben ons kunnen versterken gelukkig.

Het thuisvoordeel in de Wielewaal is altijd een cadeautje en die moet je dan uitpakken he.

Tegenstander DVO uit Oud-Beijerland is een lastige tegenstander waar we nog nooit van gewonnen hebben. Toch gaat de eerste set voorspoedig en winnen deze met 25-22

De tweede set merk je toch, dat Remco heel lang niet heeft ge-set-=upt (sorry voor deze foute spelling), want de ballen komen eigenlijk (voor ons) net te laag. Je merkt, dat het team echt uit twee verschillende teamspelers bestaat. Eigenlijk drie (Thom). We moeten echt aan elkaar wennen en elkaar ook aanvoelen. Met wisselende successen halen we toch ook wonderwel deze t binnen met 25- 22.

De derde set blinkt uit in mooie service beurten van diverse spelers. Ook de passes komen beter aan en door zelf het initiatief te houden laten we DVO verbijsterd een score zien van 25- 14

De vierde en laatste wordt toch even spannend als DVO onze zwakke plekken opzoekt met hun servicebeurten en komen zo voor met 8 punten!!!  Ons vaak paniekerige spelbeeld gaat ons bijna de set kosten. Door deze set alle time/outs te benutten en elkaar toch weer RUST in te praten komen we langzaam aan weer langszij en persen er toch nog en vierde set winst uit met 25- 23.

Winst en de bonuspunt is binnen, maar niet door mooi spel al zeg ik het zelf.

Onrust en soms paniek in het spel geven een rommelig beeld. Winst is vooral te danken aan service beurten en prikballen achterin of net achter hun blok in het middenveld op de 3 meter lijn.

IK wil de  invallers bedanken voor hun inzet en bereidwilligheid om deze wedstrijd toch succesvol te hebben gemaakt. Te weten Tim ; Thom en Remco en natuurlijk onze (smalle)basisspelers Erik,Stefan ,Patrick en ondergetekende .

Het zal de komende maanden lastig blijven om voltallig te zijn; dus zullen we een blijvend beroep op de resterende team doen! Met elkaar moet het lukken.

Namens heren 4

Martien

0 reacties

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!

Wees de eerste die reageert

Er zijn nog geen reacties op dit nieuws item! Wees de eerste die reageert.