Busreis Panningen + clubfeest + fansjaals

27 maart, 2023
Activiteiten Teampagina
...

Busreis
Allereerst wat informatie over de busreis. Na de bekendmaking van het feit dat we met een bus van Nederveen opleidingen en trainingen naar Panningen zouden afreizen om Dames 1 aan te moedigen in de bekerfinale (22 april) stroomden de aanmeldingen al snel binnen. Binnen twee weken was de bus al helemaal vol geboekt en zijn we op zoek gegaan naar alternatieven. Op dit moment kan ik melden dat we een alternatief gevonden hebben! Naast de bus van Nederveen, zal er ook een bus van SnelleVliet gaan rijden om alle supporters naar de bekerclash in Panningen te brengen! De kosten voor deze tweede bus zullen hetzelfde blijven als voor de eerste bus: € 5,- voor volwassenen en € 3,- voor de jeugd. Op dit moment is er nog ruimte in de bus, dus als je jezelf nog niet hebt aangemeld, doe dit dan snel (Whatsapp: 0637225813)! Tijden zal op een later moment nog over gecommuniceerd worden.

Fansjaals
Om naast onze fanatieke aanmoedigen op deze dag nog meer eenheid uit te stralen en te laten zien wat voor mooie club wij zijn, hebben we fansjaals geregeld (zie bijlage 1). Als je mij uiterlijk zaterdag 15 april hebt laten weten dat je een sjaaltje wilt, zijn de kosten hiervoor € 10,- (wederom graag even via WhatsApp doorgeven). Mocht je 22 april in de bus zitten en denken toch niet achter te kunnen blijven, zijn de sjaaltjes ook op deze dag nog te koop, maar dan voor € 12,50 (€ 2,50 extra gaat dan naar de clubkas). 

Clubfeest
Omdat we heel deze dag aan iedereen hebben laten zien wat voor gezellige en sportieve club wij zijn, willen we dit feestelijk afsluiten met het OKK'70 clubfeest (zie bijlage 2). Dit feest is voor alle leden van de club, maar nodig ook zeker je vrienden, familie, buren en andere bekenden uit om te laten zien wat voor leuke vereniging wij zijn (en uiteraard om gewoon een hele gezellige avond te hebben). Zoals gezegd is iedereen van harte welkom, maar wel op de voorwaarde dat je je aan de dresscode hebt gehouden natuurlijk! Ook voor het clubfeest graag even een appje naar mij sturen met hoeveel mensen je van plan bent om te komen.

Laten we er met z'n allen een mooie dag van maken en ik zie de aanmeldingen en bestellingen graag tegemoet!

Met vriendelijke groet,

Patrick de Bruijn
0637225813

0 reacties

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!

Wees de eerste die reageert

Er zijn nog geen reacties op dit nieuws item! Wees de eerste die reageert.