Zet de winning streak voort!

27 maart, 2024
Dames 1 Teampagina
...

Het was weer tijd voor een doordeweeks potje. Hier zijn we inmiddels wel aan gewend geraakt. Na een uur in de auto gezeten te hebben, werden de benen even gestrekt bij de plaatselijke supermarkt en werd er een drankje genuttigd bij de tennisvereniging bij gebrek aan een open kantine in de sporthal.

Na wat commentaar over het spel van een aantal amateurtennisters, was het toch echt tijd om de wedstrijdtenues aan te trekken en zelf te laten zien wat we kunnen in het veld. De tegenstander van deze doordeweekse wedstrijd was ODI dames 2. Een team waar de vorige keer wat frustraties waren ontstaan en er werd gefreesd voor opnieuw een confrontatie. 

Of het ligt aan de dag, het tijdstip, of het feit dat de helft van het team ziek, zwak of misselijk was, kunnen we niet zeggen, maar er waren wat opstartproblemen in de eerste set. We hebben het voor het meegereisde publiek erg spannend weten te maken. Na een lange serviceserie van Marjolein Verheul kwamen we op voorsprong maar door teveel eigen fouten gaven we deze helaas weer uit handen. Lotte de Bruin kwam in het veld en zette een paar mooie blokpunten op haar naam. Hiermee weten we gelukkig net op tijd het tij te keren en winnen we de eerste set met 27-29!

Set 2 startte gelukkig anders dan set 1. Meer energie en plezier werd in het veld gebracht. Met veel servicedruk van de tegenstander, kregen we de pass niet goed onder controle maar het lukte  spelverdeler Judith Timmer alsnog de aanvallers goed te bedienen.
Ook set 3 lukt het ons genoeg punten te maken. Wederom lange service series van onder andere Arriette de Jong en Tessa Verhoeven zorgden voor een flinke voorsprong en deze werd, tot tegenstelling in set 1, niet meer weggegeven. Met duidelijke cijfers halen we ook de derde set binnen, 9-25!
Met wat dubbele wissels en middenspeelsters op de dia winnen we ook de vierde set en zo zijn we met vijf punten op zak weer richting Hardinxveld vertrokken. Maar natuurlijk niet zonder een korte stop bij ons favoriete restaurant ;)

Dit laat maar weer eens zien hoe we ons niet laten beïnvloeden door een kleinere selectie en wat wijzigingen in de opstelling. De vijf punten zijn weer binnen en dit betekent een vijfde 4-0 overwinning op een rij. Met nog twee wedstrijden te gaan staan we op dit moment op de derde plaats. De promotie naar de derde divisie komt steeds dichterbij…

Volgende week zaterdag, 6 april, staat alweer de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen op het programma. Wij rekenen op jullie komst, want we hebben iedereen nodig om onze winning streak voort te zetten, tot dan!

0 reacties

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!

Wees de eerste die reageert

Er zijn nog geen reacties op dit nieuws item! Wees de eerste die reageert.