“Zenuwslopend”

25 maart, 2024
Meisjes C1 Teampagina
...

Dat is de beste samenvatting voor de wedstrijd van zaterdag 23 maart tegen Volley Tilburg. Met lichte spanning vertrokken we richting Tilburg om het op te nemen tegen de nummer 1 van de ranglijst. Na vorige keer nèt verloren te hebben tegen Volley Tilburg was er opnieuw frisse moed om het de tegenstanders in ieder geval zo moeilijk mogelijk te gaan maken. En dat deden we.
Ondanks de toch wel wat intimiderende aanwezigheid van de tegenstanders, die zich met een grote trommel hadden geïnstalleerd, wisten we de gehele set een voorsprong te behouden, welke eindigde met een mooie stand van 20-25. 0-1 voor ons, een goed begin!
Ook de tweede set hielden we lange tijd de overhand. Van 10-6 naar 17-12 tot 21-18. Helaas kreeg de tegenpartij de overhand en na een spannende gelijke stand van 23-23, won de tegenpartij uiteindelijk met 27-25 en werd het 1-1.
De derde set duurde misschien wel het langste van allemaal. Om en om werd er gescoord en de puntentelling kroop langzaam op, maar steeds met een minimaal verschil. Uiteindelijk werd ook deze set gewonnen door Volley Tilburg met een stand van 29-27. Opnieuw maar twee punten verschil, en een tribune vol met gespannen publiek, wat een set was dit! 2-1 voor de tegenpartij.
Waar Volley Tilburg na het verlies van de eerste set wat rustiger aanwezig was, werden zij na het winnen van de derde set weer volop fanatiek en trommelden er hard op los. Maar… we gaven ons niet zomaar gewonnen en werkten, net zoals de vorige sets, goed samen. Ook de vierde set werd er aan beide kanten weer hard gewerkt maar dit keer viel het kwartje onze kant op en wonnen we met 21-25. 2-2! Wat een spanning.
En toen… de allesbepalende set. Zouden we dit keer gaan winnen? Of werd het een herhaling van de vorige keer? We komen er niet helemaal lekker in en staan al gauw met 8-3 achter. De moeheid lijkt in te slaan terwijl de meiden van Volley Tilburg alleen maar harder lijken te gaan juichen. Met een achterstand van 14-7 lijkt de race gelopen maar niets is minder waar. We vechten ons terug tot een stand van 14-13 maar helaas is daar dan toch de allesbeslissende punt voor de tegenstander. Met een stand van 15-13 is de wedstrijd dan toch afgelopen en gewonnen door Volley Tilburg. Wat een strijd was dit. Helaas niet gewonnen maar alles gegeven wat we konden. We kunnen trots zijn op dit eindresultaat en zien uit naar volgende week wanneer we weer spelen tegen Switch’89. Zien we je in Zwijndrecht?

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!
...

Suus 25 maart 2024, 18:25

reply
Het was echt heel spannend ik zit in het volleybal team.