Blijkt graag eieren te eten maar ook te kunnen leggen!

3 februari, 2024
Heren 2 Teampagina
...

Vrijdagavond was het zo ver, koploper volley Lek en IJssel kwam op bezoek in de Wielewaal. Hier was nog iets recht te zetten want uit was heren 2 kansloos naar huis gestuurd. 
Eerst nog even geduld voordat we mochten, maar gelukkig had Nick kippenpoten besteld. 
Helaas waren er ook wat (langdurig) zieke kippen dus waren we extra blij met Mark en Sam als invallers. Hoewel laatstgenoemden een stuk later uit hun ei zijn gekropen dan de gemiddelde heren 2-er was het goed kippen stelen met hen. Dat bleek wel die avond! 
Het was vooral zaak om van onze eigen kracht uit te gaan en niet als een kip zonder kop erin te vliegen. Want wat je niet wil is het ei van de kip pakken en van de gans laten liggen! 
Er werd een beetje onrustig begonnen. Op achterstand. De wereld is een kippenhok, de bovenste beschijten de onderste. Daar wil je niet zijn! Maar ja we moeten het wel doen dan, kakelen is geen kunst, eieren leggen wel. 
De achterstand werd goedgemaakt en de set netjes binnengehaald. 
Erbij blijven, niet in een ei gaan leven en door naar de tweede set. Tel de kuikens niet voordat ze uit het ei gekropen zijn! En zo geschiede en ook de tweed set werd binnengeharkt. We gingen kiplekker aan de derde set beginnen. 
De wedstrijd is nog niet gewonnen. Zijn de heren echt beter of niet, want ook een blinde kip vindt wel eens een graankorrel. 
Het was een lastige set. Op achterstand. Er werd moeilijk gescoord, het kippengat leek dichtgevroren. Maar toen de (al vaker toegepaste) wissel, het ei van Columbus, even een dia eruit voor een setter en doorpakken! 
Ook die vierde set was geen probleem en zo werd het een mooie 4-0 tegen de koploper. 
Alle kuikens worden geen kippen, maar Mark toch zeker wel!

0 reacties

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!

Wees de eerste die reageert

Er zijn nog geen reacties op dit nieuws item! Wees de eerste die reageert.