Gaat door de ondergrens

4 december, 2023
Dames 1 Teampagina
...

Tja, waar zullen we beginnen. Afgelopen woensdagavond stond er voor dames 1 een competitiewedstrijd op het programma. Er werd in en tegen Sliedrecht Sport dames 4 gespeeld. Een team wat nog weinig heeft weten te winnen maar met een compleet team stonden zij tegenover een bijna compleet team van OKK ’70. Middenspeelster Emma was er wegens ziekte nog steeds niet bij, maar met Lisanne en Maartje uit dames 2 werd er met 12 meiden afgereisd naar Sliedrecht. 

Trainer-coach Roy besloot dit keer de wedstrijd te beginnen met een ietwat andere opstelling dan normaal. Esther Klop, normaal gesproken diagonaal speelster, bezette de passer-loper positie samen met Tessa Verhoeven en Marjolein Verheul mocht haar kunsten op haar eigen diagonale positie weer eens laten zien.

Helaas lukte het de dames niet om net als in vorige wedstrijden, fel te starten en goed spel te laten zien, sterker nog, er werden veel eigen fouten gemaakt en afspraken werden niet nagekomen. De eerste set werd verloren met 28-26.

Helaas werd het niveau er in de loop van de wedstrijd niet beter op, ook de laatste 3 sets konden we niet ver genoeg uitlopen op de tegenstander waardoor we onszelf niet konden belonen met de winst. Dit resulteert in een 0-4 verlies (28-26, 25-23, 25-22, 25-20). 

Het balende gevoel na afloop van de wedstrijd overheerste en de sfeer was niet gemoedelijk. Gelukkig weten de dames dat ze meer kunnen dan dit en hopen dit de komende wedstrijden weer te mogen laten zien. 

Komend weekend een wedstrijdvrij weekend maar volgende week vrijdag 8 december mogen de dames het opnemen tegen ODI dames 2, een nog onbekend team uit de competitie. Om 20:30 klinkt het fluitsignaal in de eigen sporthal de Wielewaal, hopelijk tot dan op de tribune!

0 reacties

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!

Wees de eerste die reageert

Er zijn nog geen reacties op dit nieuws item! Wees de eerste die reageert.