Hoop

27 november, 2023
Heren 2 Teampagina
...

Het was me het weekje wel. Er is onvrede, en andere mensen zijn daar weer ontevreden over... We moeten goed opletten met wat we schrijven en dat het niet verkeerd begrepen wordt, de samenleving lijkt op scherp te staan. 
Gelukkig is er zoiets als volleybal aan het einde van de week. Heren 2 reisde zaterdag af naar Volley Zuid naar de vertrouwde hal bij het Mercatus College. Voor de duidelijkheid, dat ligt dus niet in, maar net naast de Karl Marx buurt. Laten we die er buiten laten. Het was dus ook in Rotterdam-Zuid en niet in het moderne centrum. Daar gaat het allemaal niet over. 
Volleybal dus. Heel positief was de aanloop niet met veel afhakers uit het standaardteam. Maar gelukkig was er aanvulling uit heren 3: Mark, Hjalmar, Niek en Sam. 
Er werd gestart met Mark en Hjalmar op de bank. De heren in het veld maakten er te weinig van en de eerste set werd verloren. In de tweede set kwam Hjamar erin, maar liep het nog niet lekker en ook deze werd gewonnen door Volley Zuid. 
Wat een treurig, deprimerend verhaal tot zover. Valt er dan niet positiefs te schrijven? Is er dan geen hoop? 
Nou vooruit. Allereerst moet gezegd dat Volley Zuid gewoon lekker stond te spelen! Veel mooi verdedigingswerk en ook lekkere aanvallen. 
En in de derde en vierde set was OKK'70 aan zet en vooral de jonge mannen. Mark hakte er vrolijk op los en Hjalmar dreef Volley Zuid tot wanhoop door keer op keer te blokkeren en er vrolijk op los te scoren. Niet normaal. Die bekerwedstrijd van zaterdag wordt geen probleem. 
De vijfde set werd in Rotterdam gelaten. Jammer, maar je hoeft niet te winnen om toch winnaar te zijn! 
Volgende week weer verder op vrijdag tegen VCN.

0 reacties

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!

Wees de eerste die reageert

Er zijn nog geen reacties op dit nieuws item! Wees de eerste die reageert.