Sterke start

15 oktober, 2023
Heren 2 Teampagina
...

De kop is er af voor heren 2 in het nieuwe seizoen. Dit jaar geen promotieklasse meer maar een niveautje lager. De gemiddelde leeftijd (en ervaring) is wat toegenomen met de komst van de middenaanvallers Cor van Vliet en Jan Klop. Ook is op de spelverdelerspositie een wisseling: Jan-Willem Schild is naar heren 5 en Johan Timmer neemt de positie over. Daarnaast gaat er iedere wedstrijd een spelverdeler mee uit heren 3 om ervaring op hoger niveau op te doen. Bij toerbeurt zijn dit Cornel de Rover en Sam van Selm. Helaas zal heren 2 het wel langere tijd moeten doen zonder de geblesseerde spelers Martijn de Rover en Jan van Wijngaarden.

 7 oktober stond de eerste wedstrijd op het programma: een uitbeurt bij WIK5. Tegen dit eveneens ervaren team werd een leuke pot volleybal gespeeld waarin de winst in de vierde set uit handen werd gegeven en daarna helaas ook de vijfde set (15-13) nipt werd verloren. Mooi om te zien was dat Sam al veel speelminuten kon maken.

 De eerste thuiswedstrijd was 13 oktober tegen weer een streekgenoot. Nu was AVVA 2 uit Ameide de tegenstander met hierin ook de coach (Jacco Verheij) van ons eigen heren 1 in de gelederen 😊. Het begin van de wedstrijd ging gelijk op en hiermee gaf AVVA nog invulling aan hun koppositie op de ranglijst. Maar gaandeweg de wedstrijd kwam de mannen van OKK70, en dan met name Johan van de Berg, Pieter de Keizer en Jurgen Adriaanse, op stoom. Zonder spanning werd met duidelijke cijfers (25-18, 26-24, 25-20 en 25-19) gewonnen en bleven de punten in Hardinxveld.

Vrijdagavond 20 oktober staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. Dan is Vollido 3 uit Hendrik-Ido-Ambacht te gast in de Wielewaal.

0 reacties

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!

Wees de eerste die reageert

Er zijn nog geen reacties op dit nieuws item! Wees de eerste die reageert.