Voorbereiding en teamweekend

13 september, 2023
Dames 1 Teampagina
...

Voor wie dacht dat wij nog lekker aan het genieten zijn van het warme weer die heeft het mis. Wij zijn gelukkig alweer een paar weken bezig om ons voor te bereiden op het nieuwe seizoen in de promotieklasse. We hebben ons al aardig in het zweet gewerkt, letterlijk en figuurlijk.

Op 19 augustus stond het eerste voorbereidingstoernooi gepland. Met een nog incomplete selectie werd er afgereisd naar België. Voor ons een makkelijk dagje, alle potjes met winst afgesloten! 

Een week later stond het volgende driekamp op het programma, dit keer wel compleet. Het niveau was gelukkig wat hoger dan in België, maar dit resulteerde nog steeds in 3x winst voor ons. Nog steeds wel verbeterpunten maar al met al goed niveau laten zien.

2 September stond de jaarlijkse verenigingsdag gepland. We begonnen de dag met een leuke clinic voor de cmv die wij samen met heren 1 hebben verzorgd, een groot succes. Aan het eind van de dag speelden we een wedstrijd tegen Voltena dames 3 die uitkomen in de 3e divisie. Helaas 4-0 verloren maar wederom goed niveau laten zien.

De week erop was het zover, ons teamweekend in Ommen. We vertrokken rond 11:00 richting het noorden. In Ommen aangekomen, kregen we het Twents’ accent al aardig onder de knie, hè Jorin, ook de tegenstanders konden daar luid en duidelijk van meegenieten. 

Het eerste potje tegen de kangoeroes werd met 2-0 verloren. We kwamen er al gauw achter dat de temperatuur in de sporthal daar ook zeker een rol in speelde. Na wat spelletjes in de pauze tussen de 1e twee potjes was het tijd voor het 2e potje tegen Volco waar we 1 setje hebben kunnen winnen. We sloten de dag af met een 2-0 nederlaag tegen Dynamo. Een drukke en warme volleybaldag. Na een frietje in de kantine, vertrokken we naar onze overnachting in 2 safaritenten. De planning voor de avond was gelukkig wat minder druk dan overdag. Er zijn aardig wat feitjes en waarheden aan het licht gekomen over sommigen tijdens de quiz en doofpot. Zo zijn we erachter gekomen hoeveel schoenen Amber wel niet heeft, hoe goed Judith kan fietsen en hoe blauw Tessa haar knieën kunnen zijn. De rest van de avond werd ingevuld met veel spelletjes, drankjes en gezelligheid, waar zelfs de buren van hebben mee kunnen genieten. 

De volgende ochtend werd de ochtend afgetrapt door sommigen met een wandeling en werd er flink opgeruimd zodat we weer richting het mooie Hardinxveld konden vertrekken.

Zaterdag 16/9 reizen we af naar Limburg voor een driekamp en de week daarop mogen we dan eindelijk voor het ‘echie’ gaan spelen. Op zaterdag 23 september begint voor ons de competitie om 15:00 tegen Voko dames 1 in de Wielewaal, van harte welkom!

0 reacties

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!

Wees de eerste die reageert

Er zijn nog geen reacties op dit nieuws item! Wees de eerste die reageert.