Verliest bekerfinale

22 mei, 2023
Dames 1 Teampagina
...

Na het behalen van het kampioenschap had het eerste damesteam van OKK 70 een unieke kans op “de dubbel”. Het behalen van de bekerfinale was al een prestatie op zich, maar twee prijzen in één seizoen binnenhalen, zou fantastisch zijn. In het verre Panningen werd het niet alleen op het veld een spannende strijd, maar ook op de tribunes werd er door beide kampen met veel publiek strijd geleverd. Een prachtige ambiance, waarbij ons dames 1 helaas aan het kortste eind trok.

Beide team trokken met meerdere supportersbussen naar Limburg, alwaar een volleybalgevecht ontstond. De eerste set trokken “de groenen” met 26-24 naar zich toe, maar in de tweede set moest men de set met dezelfde stand aan VC Limax laten.

Na deze verloren set leek de ban gebroken voor het team uit Linne Maasbracht en denderde men over de Hardinxveldsen heen in set 3. Na de 2-1 achterstand dacht de gehele sporthal dat het verzet gebroken was aan de zijde van OKK 70, maar niets was minder waar. Een grote inhaalrace zorgde nog voor een spannende slotfase, maar het herstel kwam net te laat. Na 2 uur volleyballen stond er, een terechte, 3-1 overwinning voor VC Limax op de borden.

Al met al was het een mooi afscheid van de 1 e klasse. Kampioen en bekerfinale behaald, een prachtig slot van een fijn seizoen. Na twee weken complete “volleybalvakantie” zijn de meiden inmiddels hard aan de slag om goed voorbereid aan de start van de nieuwe competitie te verschijnen. Komend seizoen dus in de Promotieklasse.

0 reacties

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!

Wees de eerste die reageert

Er zijn nog geen reacties op dit nieuws item! Wees de eerste die reageert.