Wint weer en zoekt begeleidingsstaf

23 januari, 2023
Heren 2 Teampagina
...

Het was me het avondje wel weer in de Wielewaal. Waar heren 2 het de afgelopen week de koploper toch best wel moeilijk maakte was er nu een mooie 3-1 overwinning op WHV-1. Dat maakt een puntentotaal van 10 over de laatste 3 wedstrijden. Het zit er wel in, maar het komt er niet altijd helemaal uit. Maar hoe komen we verder?

Je kunt op zoek naar nieuwe spelers, gewoon wat nieuw talent aanboren. Maar dat is te makkelijk voor heren 2, die vooral de strijd met zichzelf zoekt. En wat lost dit op, het talent is er, maar het moet ontsloten worden.
Blijkbaar zijn er mensen die geweldig kunnen spelen met de juiste psychologische prikkels. En eigenlijk is het voor een paar teamleden vooral van belang om fit te zijn. De bank was wel erg goed bezet helaas...
Een goede begeleiding, het totale mens principe, daar kunnen we mee verder!

Dus bij deze:

Gezocht; psycholoog, goede fysiotherapeut, coach, trainer en de broer van Pieter om met ons, OKK'70 Heren 2, in de promotieklasse te spelen! Wij zijn de eerste competitiehelft niet helemaal bovenaan in de ranglijst geeindigd en we hopen dat we nog op de ranglijst vermeld staan aan het einde van het seizoen. Vooruitkijkend naar volgend seizoen zijn wij op zoek naar jou! Lijkt het je leuk om een keer proef te masseren of eens een stuk mentale coaching uit te proberen, wees welkom! We trainen op woensdag van 21:00-22:20. Het is niet zeker dat iedereen er altijd is. Delen wordt gewaardeerd!

0 reacties

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!

Wees de eerste die reageert

Er zijn nog geen reacties op dit nieuws item! Wees de eerste die reageert.