Opstart na de winterstop

16 januari, 2023
Dames 1 Teampagina
...

Afgelopen zaterdag mocht dames 1 weer voor het eerst na de winterstop op pad voor het echie. De dames waren vastbesloten om 5 punten mee naar huis te nemen uit Aalst, om later dit seizoen winterkampioen te worden, zonder winter.

De dames van Podarwic waren duidelijk beter voorbereid dan de vorige keer. Niet alleen hadden ze nu wel hun eigen broekjes mee, ze hadden ook getraind op service en een aantal speelsters sloegen harde ballen. Gelukkig kunnen de dames van OKK dit ook. Met de hulp van een tros bananen, Amber weer terug in het veld op de liberopositie en Rachel weer op haar vertrouwde positie, werden de eerste twee sets gewonnen met 18-25. Ook Alisha werd enkele keren ingezet in het achterveld.

De derde set kregen de dames het een stuk lastiger. Het spel verliep chaotisch, waarbij rommelige rally’s vaak uitvielen in het voordeel van Podarwic. Dit resulteerde in een flinke achterstand, die niet meer ingehaald kon worden door het team. De derde set werd 25-20 in het voordeel van Podarwic.

Duidelijke frustratie en teleurstelling was te merken bij OKK, maar dit werd al snel omgezet in fanatisme om de vierde set binnen te halen. Met meer enthousiasme en felheid werd de vierde set gespeeld. Eindstand: 14-25 voor OKK en daarmee 3-1 winst.

De wedstrijd verliep helaas anders dan verwacht, maar de dames behouden de eerste plek met ruime voorsprong op de nummer twee. Achteraf bleek ook dat de support van Cornick ontbrak. Vrijdag weer nieuwe kansen voor OKK dames 1 om alle punten in Hardinxveld te houden. De dames spelen tegen WHV om 20.30 in de Wielewaal. Cornick is erbij, jullie ook?

0 reacties

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!

Wees de eerste die reageert

Er zijn nog geen reacties op dit nieuws item! Wees de eerste die reageert.