Wenn alle mitmachen, gibt es eine Parade

19 september, 2022
Dames 1 Teampagina
...

Wenn alle mitmachen, gibt es eine Parade

JAWOHL. De eerste punten van het seizoen zijn binnen! En daar zijn we maar wat blij mee! Na twee seizoenen net mis te grijpen, is het team dit jaar gebrand op de promotieklasse. Voordat het zover is moet er uiteraard nog wel wat gebeuren, aber vandaag zijn daar de eerste stappen in gezet. 

En zoals de titel al deed vermoeden, was het echt een teameffort. Iedereen droeg zijn steentje bij, waardoor we geen moment de indruk gaven dat we het weg zouden geven. Zo werd de altijd succesvolle dubbele wissel ingezet; Arriëtte en Marjolein wisselden met Esther en Judith. Verder kwam Lotte er in als geheim wapen en deed meteen wat er van haar verwacht werd, namelijk blokkeren. En hoewel de service aan onze kant niet altijd goed ging, zetten we de tegenstander er ook regelmatig mee onder druk. 

Al deze zaken maakten dat we elke set redelijk steady naar die 25 punten gingen. We hielden de series tegen kort, en probeerden onze eigen series langer zu machen. Kortom, na een mooi potje volleybal, vetrokken we weer richting Hardinxveld met de volle 5 punten.

Benieuwd waarom er zoveel Duitse teksten in dit verslag staan? Dat is omdat Roy speciaal voor deze wedstrijd zijn Duitse T-shirt had aangedaan. “Want” zei hij, “met een Duitse mindset zijn we onoverwinnelijk”. Hou dames 1 OKK’70 dus goed in de gaten de komende tijd, want de plannen zijn groots. Zien we u bij de volgende wedstrijd?

Aufwiedersehen!

WIST U DAT

  • Rachel de bidonkrat was vergeten voor deze wedstrijd?
  • Emma eigenlijk niet meer weet hoe ze moet rijden in een schakel auto?
  • Je heel goed het gebrul van een leeuw kan nadoen d.m.v. een keukenrol (of een foam roller)?
  • Esther het record heeft als het gaat om het winnen van het teamboek?
  • De titel van dit verslag komt van ons teamboek? Dat teamboek heeft namelijk als titel: ‘Als iedereen meeloopt, hebbie een optocht’ 

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!
...

Ronald 19 september 2022, 20:19

reply
Geweldig nieuws. Op naar de volgende vol met technische hoogstandjes.
...

Martin 21 september 2022, 21:29

reply
Gelukkig voor Emma hebben jullie een sponsor die best wat weet over schakelen met een auto....