Het moest er een keer van komen.....

25 oktober, 2016
Heren 4 Teampagina
...

Meestal als u een wedstijdverslag van H4 onder ogen krijgt, is dat als gevolg op een daverende winstpartij. Zo ook nu…. J
Nadat aanvoerder Martien afgelopen vrijdag zo ongeveer zijn hele dag gevuld had met het contracteren van spelers i.p.v. het snoeien van het groen, was het na veel hangen en wurgen toch gelukt om 6 spelers op de been te brengen. Weliswaar was deze avond het gehalte A- en B-jeugd groter dan de eigen selectie, maar de mix van deze spelers verliep prima! Op de valreep werd zelfs nr. 7 nog gecontracteerd, al zou die pas halverwege inzetbaar zijn.

Na vorige week klop gekregen te hebben van de Gladiatoren uit Krimpen, was H4 er deze week gebrand op om punten te pakken van de rodelantaarndrager Move4U 6.
Deze week moest dat gebeuren met de vaste kern Martien, Stefan en Erik met als aanvulling Thom en Jelte uit JA en de gebroeders de Bruijn uit JB.
U moet weten dat H4 meestal start als een diesel en in mum van tijd de eerste set afwerkt, met bijna altijd een negatief resultaat in die set als gevolg. Zo niet deze week! Interim spelverdeler Michel hunkerde naar succes en met goeie setups naar passer/loper Thom werd menig punt gescoord. Thom was lekker op dreef en ook de 3-meter-aanvallen timmerde ie lekker binnen. Ook had de verdediging van Move4U weinig grip op de lepe balletjes van Michel net over het net. De oude garde van H4 zag het zo es aan en vond het allemaal wel prima verlopen.
De set eindigde in 25-21 dus het eerste punt was binnen!

In opperbeste stemming werd begonnen aan de 2e set. Waren we nog verrast door de grote publieke belangstelling in de eerste set, kregen we toch het idee dat dit niet voor ons bestemd was geweest maar voor H1. Er bleven er nl. bitter weinig over…. Maar we wilden toch de enkeling die op de tribune was achtergebleven trakteren op een vermakelijk avondje.
We brachten een verse jeugdige kracht binnen de lijnen om nog eens extra gas te kunnen geven en met 25-16 werd ook deze set binnen geharkt.

De tegenstander was de moed zo ongeveer in de schoenen gezonken en zij leken nog maar 1 doel te hebben, nl. zo snel mogelijk de weg naar de foyer zien te vinden om het verdriet te compenseren. Maar zo snel lieten wij onze prooi natuurlijk niet los.
We kunnen dan ook kort zijn over deze set: 25-10

Tja, en daar was dan de laatste set. Tumult alom bij een bijna foutieve wissel, want hoe waren nou ook alweer die nieuwe regels…? Nou ja, gebeurde er tenslotte toch nog wat.
Jelte had alles gegeven en kreeg last van een blessure, maar op het tandvlees en met veel inzet van de overige spelers werd ook de 4e set bijgeschreven: 25-20
Dus er kunnen weer 5 punten worden bijgeschreven aan het respectabele aantal van 6 punten. Met 11 uit 4 wordt een solide plaats in de middenmoot ingenomen.

H4

0 reacties

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!

Wees de eerste die reageert

Er zijn nog geen reacties op dit nieuws item! Wees de eerste die reageert.