WINT VOOR 6E KEER OP RIJ MET 4-0!

15 april, 2024
Dames 1 Teampagina
...

Afgelopen zaterdag namen de dames van het eerste team van OKK’70 het op tegen Smash’66 D1. Waar de uitwedstrijd werd bepaald in een krappe winst met een vijfsetter, was het de taak van de dames om dit keer een andere wedstrijd neer te zetten. 

Met een goede voorbereiding in de week vooraf, diverse snickers als voedzame sportsnacks en een omgetoverde foyer als kapsalon, werd de wedstrijd gestart met de service van ons talentje van de week Hannah Lam. 

Het niveau van de Hardinxvelders was ditmaal een stuk duidelijker. Er werd fel gestart, serviceseries bleven komen en er werd alert opgelet aan het net en in het achterveld. Hardhitters Tessa Verhoeven, Esther Klop en Marjolein Verheul waren weer aanwezig en lieten subtiel weten dat ze de gaten konden blijven vinden aan de overkant. Ook middenaanvaller Jorinde Meijer sloeg de putten in de grond op de vloer aan de kant van de Alblasserdammers. Met mooi afwisselend spel wist Judith Timmer haar aanvallers goed te bedienen, waarbij het achterveld goed werd aangestuurd door libero Rachel Klop. 

Met duidelijke setstanden (25-12, 25-10, 25-20, 25-20) werden de dames van Smash’66 zonder punten naar huis gestuurd. Deze wedstrijd hebben Jorinde Meijer, Marjolein Verheul en Amber Michielse hun laatste thuiswedstrijd voor OKK’70 gespeeld. Met een publiekswissel zijn deze dames nog even in het zonnetje gezet, want ze gaan zeker gemist worden! 

Deze zesde 4-0 overwinning op rij heeft ervoor gezorgd dat de promotie nu echt dichtbij komt. Komende zaterdag 13 april spelen de Hardinxvelders om 17:00 in Oosterhout hun laatste competitiewedstrijd. Bij winst zijn de dames voor volgend jaar verzekerd van een plekje in de derde divisie.

0 reacties

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!

Wees de eerste die reageert

Er zijn nog geen reacties op dit nieuws item! Wees de eerste die reageert.