Afgelopen zaterdag kwamen er 4 teams in actie op het CMV-toernooi in Papendrecht. Om 13:00 startte de eerste ronde, waarin er al twee teams van Okk'70 zouden spelen. Okk'70 4 (niveau 2) speelde een erg goed toernooi en wisten 1e te worden in hun poule, erg goed gedaan Mattheo, Senn en Cathelijne! Aillisha, Mika, Floris en Pieter, Okk'70 (niveau 3), hebben erg hun best gedaan en werden 4e.

De tweede ronde begon om 14:30 en ook daar kwamen weer twee teams van Okk'70 in actie. Beide teams speelde op niveau 3. In het team van Okk'70 1 speelden Ilse, Thérèse, Sem en Timotheüs. Arjen was helaas ziek en daarom bestond Okk'70 2 maar uit 2 spelers, Jason en Pepijn. Gelukkig hebben we dit met elkaar goed opgelost en heeft er iedere wedstrijd een speler uit Okk'70 1 meegedaan. Beide teams speelden goed en alle wedstrijden werden gewonnen. In de laatste wedstrijd zouden we erachter komen wie de winnaar van de poule zou worden. Okk'70 1 en Okk'70 2 moesten nog beide nog 1 wedstrijd, en die zou tegen elkaar gespeeld worden. Er werden mooie ballen gepasst, gevangen en geserveerd. Okk'70 1 won deze spannende wedstrijd. Hiermee werden zij 1e in de poule en werd Okk'70 2 2e. 

De volleyballers van Okk'70 1 hebben alweer laten zien wat ze kunnen en daarom zullen zij het volgende toernooi niveau 4 gaan spelen. De komende tijd zullen we hard gaan trainen op het bovenhands spelen, want dit is bij niveau 4 erg belangrijk. 

Omdat iedereen zo goed zijn best heeft gedaan, kreeg iedereen na het toernooi een mooie medaille. Het was een erg leuk toernooi en er is goed gespeeld! Het volgende toernooi is op 15 februari en tot die tijd zullen we hard gaan trainen!