Zaterdag 5 oktober stond voor heren 1 de wedstrijd tegen City Bril Krimpen H1 op het programma. De mannen van Krimpen zijn vorig seizoen gedegradeerd uit de 2e divisie. We wisten dus van tevoren al dat het geen makkelijke wedstrijd zou worden. Na de gewonnen wedstrijd van vorige week tegen Dordrecht begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd.

In de eerste set begonnen we met Michel, Sam, Patrick, Bart, Shaxel en Martijn. Bij het eerste punt merkten we al dat het tempo en de servicedruk van Krimpen heel hoog lag. Na in het begin van de set een serie tegen gekregen te hebben, liepen we de rest van de set achter de feiten aan. Deze set ging dan ook verloren met 25-15.

Na wat aanwijzingen van Arie begonnen we de 2e set. Een wissel van spelverdeler moest het verschil gaan maken. Ook deze set hadden we moeite met de servicepass. De pass kwam niet lekker aan waardoor de aanvallers niet goed bediend konden worden. Als we weer enigszins in de buurt van Krimpen kwamen kregen we weer een serie te verwerken. Ook deze set konden we niet veel inbrengen. 25-16.

De derde set moest het dan toch gaan lukken. Iedereen was erop gebrand deze set te winnen. De servicepass kwam aan en de aanvallers konden hun punten scoren. Vrijwel de hele set gingen we gelijk op met Krimpen. Bart raapte achterin het veld alle ballen op, er werd goed aangevallen en tot de 20 punten ging het gelijk op. Echter konden we in de big points geen controle krijgen op de service van Krimpen. Dit leidde tot een eindstand van 25-21.

Vastberaden om toch nog een puntje mee naar Hardinxveld mee te kunnen nemen, begonnen we aan de vierde set. We begonnen deze set gelijk met een kleine achterstand. Deze set verliep eigenlijk hetzelfde als de eerste drie. Krimpen speelde heel degelijk en de mannen van OKK hadden hier geen antwoord op.  Wissels werden toegepast en time-outs werden genomen, maar ook dit mocht niet baten. De laatste set werd verloren met 25-16.

4-0 verlies, en genoeg om over na te denken dus. Komende week zal er weer hard getraind worden voor de wedstrijd tegen De Moriaan Symmachia Roosendaal H1 op vrijdag 11 oktober om 20:30 in de Wielewaal. De nog ongeslagen ploeg uit Roosendaal tegen de mannen van OKK die sinds eind 2018 geen thuiswedstrijd meer hebben verloren. Een echte clash dus, wees erbij!