Nadat vorig jaar het kampioenschap was behaald, mochten de jonge veteranen het weer eens in de promotieklasse proberen.
Waar Stijn en Rens vorig jaar met regelmaat invielen, zijn ze dit jaar vast in Heren 2.
Nog een verandering is dat er dit jaar al meer dan heel het vorig seizoen bij elkaar getraind is, voor verschillenden in ieder geval. Een vaste avond met tot nu toe een goede opkomst en een lekkere training. Met dank aan trainer Arie! We hopen dat hij dat nog lang blijft doen.
Afgelopen vrijdag kwam WIK op bezoek en die wedstrijd werd met een mooie 3-1 overwinning afgesloten. Er was toch wat meer scherpte vergeleken met vorig jaar en ook door met het team te trainen werden er minder fouten gemaakt. Het liep goed, captain Jan-Willem kon tijdens de wedtrijd goed doorwisselen zodat iedereen aan spelen toekwam.
Alleen in de derde set stokte de passing en kwamen we er aanvallend niet door, wat in de eerste twee sets juist vanuit alle posities goed lukte. Naar het eind van de set werd de achterstand wel verkleind, maar het mocht niet meer baten.
In de vierde set werd die lijn uit de derde set doorgetrokken en werd er makkelijk gescoord. WIK leek te berusten in het feit dat het hun avond niet was en uiteindelijk stond er 25-09 op het telbord.

Een lekker begin, zin in de volgende pot!