Promoveert naar de Eerste Klasse

13 september, 2019
Dames 1 Teampagina
...

De meeste meiden lagen nog in de zon te genieten van hun vakantie, toen ze het bericht lazen: 'Dames, even een mededeling vanuit de TC en de bond; jullie worden komend seizoen ingedeeld in de eerste klasse'. Iedereen was met stomheid geslagen. Nadat ze voor de vakantie de PD-wedstrijden net niet doorkwamen, hadden de dames zich erbij neergelegd dat ze nog een jaar in de Tweede Klasse zouden moeten doorbrengen. Nu, zonder mentale voorbereiding en met een nieuwe trainer toch beginnen in de Eerste Klasse? Dat zou knap lastig kunnen worden.

Nieuwe trainer? Ja! Edwin de Jong gaat het team dit jaar trainen en coachen. Hij is speler in H4 bij Okk'70 en heeft veel ervaring als trainer. Hij is gemotiveerd om de dames op weg te helpen in die eerste klasse en probeert ze in een aantal weken daarvoor klaar te stomen.

Zo spelen de dames twee oefenwedstrijden voor het begin van de competitie. Deze wedstrijden gaat het niet om winnen, maar gaat het om het wennen aan nieuwe posities, aan nieuwe afspraken en aan nieuwe spelers. De eerste oefenwedstrijd is achter de rug, en de tweede zal plaatsvinden op de verenigingsdag van Okk'70.

Ondanks dat het even omschakelen was, zijn de meiden van Dames 1 gemotiveerder dan ooit om hun volleybal skills te ontwikkelen en om dit seizoen te laten zien wat ze kunnen. Wilt u ook zien wat dit jonge team kan? Kom dan a.s. zaterdag naar de oefenwedstrijd kijken. De wedstrijd start om 15:00u in de Wielewaal. Zien we u dan?

0 reacties

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!

Wees de eerste die reageert

Er zijn nog geen reacties op dit nieuws item! Wees de eerste die reageert.