Starten in derde divisie

8 september, 2019
Heren 1 Teampagina
...

Na het kampioenschap afgelopen seizoen in de promotieklasse A komen de volleyballers van OKK’70 Heren 1 komend seizoen uit in de Derde Divisie A, het hoogste regionale niveau. Sinds het aanstellen van (succes)coach Arie de Ruiter twee jaar geleden wisten de mannen tweemaal te promoveren waarmee de mannen clubgeschiedenis schreven en stiekem uitkijken naar een vervolg. Wat gaat het nieuwe seizoen de heren brengen?

De relatief jonge selectie van OKK’70 HS1 is voor komend seizoen intact gebleven en heeft versterking gekregen van spelverdeler Robert Zoutendijk (overgekomen van Sliedrecht Sport H3) en middenaanvaller Shaxel Reinta (vanuit Heren 2/3). Daarnaast zal Peter Korevaar (15, eigen jeugd) komend seizoen zijn intrede doen als libero van het team en heeft coach Arie heeft voor nog een seizoen bijgetekend. Aanvoerder Sam van Selm ziet het seizoen met veel plezier tegemoet: “We gaan, net als vorig seizoen, weer mooie wedstrijden neerzetten en gaan voor het hoogste resultaat.”

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen speelde de heren twee oefenwedstrijden tegen tegenstanders uit de Derde Divisie. Zaterdag 31 augustus werd met 3-1 verloren van Next Volley Dordrecht H2 en woensdag 4 september bleek Sliedrecht Sport H3 met 4-1 te sterk. Ondanks de verliezen kijken de mannen toch positief uit naar het seizoen, de tegenstanders waren immers toppers in de Derde Divisie en de setstanden van gemiddeld 22-25 bieden kansen.

Komende zaterdag 14 september spelen de mannen nog een oefenwedstrijd in de Wielewaal op de verenigingsdag van OKK’70 waarna op zaterdag 21 september het seizoen begint tegen Volley2B in Bergschenhoek. Op vrijdagavond 27 september is de eerste thuiswedstrijd van het seizoen; om 20:30 start de wedstrijd in de Wielewaal tegen Next Volley Dordrecht H2. Sinds lange tijd kunt u dus weer divisievolleybal aanschouwen in Hardinxveld-Giessendam, wees erbij.

0 reacties

Je bericht is leeg.
Je naam ontbreekt of is te kort.
Je e-mailadres ontbreekt of is onjuist!

Wees de eerste die reageert

Er zijn nog geen reacties op dit nieuws item! Wees de eerste die reageert.