Er moest nog wel gewonnen worden afgelopen zaterdag uit bij Switch, en dan mochten de mannen zich kampioen noemen. Het kostte het nodige zweet en het was niet het beste volleybal van het seizoen, maar er werd een 1-3 overwinning veiliggesteld. De eerste set werd prima in winst omgezet, maar in de tweede werd het spel minder en moest dit punt in Zwijndrecht achterblijven. Pieter en Jan waren afwezig jammergenoeg, maar gelukkig waren Michel, Martijn en Stijn bereid om mee te gaan. Hierdoor kon er wat doorgewisseld worden, kwam er meer enthousiasme en werd zonder problemen de 3e en 4e set binnengehaald.

Totale ontlading en het meegereisde publiek op de banken.  Familie, vrienden, trainer en de voorzitter wisten niet hoe ze hun enthousiasme moesten kanaliseren. Kampioenen! Op naar de promotieklasse.

Was het de bedoeling om kampioen te worden? Niet echt, het is gebeurd en er is besloten niet bewust de punten ervoor te laten liggen. Blijkbaar zijn de mannen een maatje te groot voor de 1e klasse.

Gedenkwaardig omdat 6 jaar geleden de meeste spelers ook kampioen in de 1e klasse werden. Blijkbaar nog steeds zo goed :).
Gedenkwaardig omdat dit jaar het eerste en tweede herenteam kampioen zijn!
Gedenkwaardig omdat volgende jaar het tweede herenteam promotieklasse gaat spelen!

OKK'70 wat een club! Hou je het nog droog?

Dank aan alle meespelers: Erik Jan, Jan, Leon, Rens, Stijn, Michel, Martijn (Wouter ;))
Dank aan alle scheidsrechters!
Dank aan Switch voor de 'Champagne' en 'we are the champions'
Dank aan alle toeschouwers, tot volgend jaar!
Dank aan dames 1 voor de taart
En vooral dank aan onze sponsor (Aspect) om onze sportlijven te bedekken!!

Tot volgend jaar!