Het is al een tijdje stil rondom H2. Volle focus en nog steeds lijstaanvoerder. Om wat meer aandacht te genereren was veteraan Jan Klop gevraagd om een masterclass te geven. Stijn was mee met de opdracht goed op te letten.

Zoals verwacht liep dat als vanouds. Jola moest alle zeilen bijzetten om Jan te beteugelen. Gelukkig maakte de rest van het team genoeg fouten om het nog een beetje spannend te houden. De eerste twee sets werden soepeltjes gewonnen.

Jan's grote klasse, en hoe hij een heel team op een hoger plan brengt, werd duidelijk toen hij in de derde set op de bank plaatsnam. Iedereen was volkomen de kluts kwijt! Niks aan gelogen, er stond een 12-0 achterstand op het telbord. In de time-out zette Jan de boel op scherp. En we wisten het om te draaien naar een 23-25 setwinst.

De laatste set ging Jan er zelf weer in en werd zonder problemen gewonnen. Een nette 0-4 winst.

Na de wedstrijd konden in de nabespreking nog enkele zaken worden vastgesteld:

Jan geniet weinig respect thuis. Gelukkig is H2 een luisterend oor en warm bad. Als het thuisfront een plek op de tribune had weten te bemachtigen, hadden ze kunnen zien dat Jan zijn lijf zo oud en krakkemikkig nog niet is. Hij hoorde zeker bij de jongste helft! Ook niks aan gelogen.

Verder hebben we vastgesteld dat Jan geen licentie heeft om op promotieklasseniveau te fluiten. Daar ligt nog wat huiswerk.

Ook werd gespeculeerd of Leo Visscher de volgende masterclass kon verzorgen om Jurgen wat bij te schaven in lepe ballen. Pieter had dit niet nodig, want hij onderstreepte zijn rentree, na slepend blessureleed, met een geweldige prikbal.

Blijkt verder ook dat Jochem Myjer aan tafeltennis doet. En dat de Madense tafeltennisers waarschijnlijk blij waren dat die bijdehante volleyballers weer weg waren en alles weer normaal kon worden en ze met carnaval konden beginnen.

Een goede vakantie allemaal!