De wedstrijd was in Goes, normaal is het ongeveer 1 uur en een kwartier rijden maar door file was het 2 uur rijden. De wedstrijd begon om 2 uur maar we waren te laat dus de wedstrijd begon wat later.
Na het inspelen kon de wedstrijd beginnen, in de eerste set zat Mylo op de bank.
De set ging niet zo goed we waren nog een beetje duf van 2 uur in de auto zitten, maar we hadden toch de set net gewonnen met 24-26.
De tweede set ging niet echt goed in het begin de tegenstander kwam al snel voor te staan met een grote voor sprong, we kwamen terug maar het was niet voldoende en hebben verloren met 25-20
De derde set zat Aaron op de bank, in het begin kwam de tegenstander weer ver voor te staan maar we kwamen terug op een gegeven moment ging het gelijk op, we hadden toen een paar mooie serversjes en toen konden we gaan uit bouwen. We hadden dat gedaan en hebben de set gewonnen met 20-25.
In de vierde set ging het heel goed, de tegenstander maakte geen schijn van kans opeen gegeven moment stonden we 0-9 voor. Het ging zo goed we hadden de set gewonnen met 9-25
Op de terug weg zaten Nick, Mylo, Hjalmar en Aaron in de auto bij Aarons vader, op een gegeven moment begon het rechter wil te trillen, de auto werd aan de kant gezet en we hadden een lekke band. Gelukkig kon de band vervangen worden.