Zaterdag 13 oktober hadden we een uitwedstrijd tegen DVO waar we al eerder dit seizoen van hadden gewonnen. Nina, Emma en Leon konden er helaas niet bij zijn, Martijn was onze coach.

Judith mocht beginnen met serveren en bracht ons op een voorsprong. Wij waren de eerste twee sets heel sterk en lieten DVO zien dat wij beter waren dan zij. Aan het begin van de sets stonden wij voor , in het midden van de set liepen we een  beetje gelijk op maar aan het einde van de set maakten wij de punten. Wij hadden een goeie service waar zij veel moeite mee hadden maar in de derde en vierde set hadden wij soms moeite met hun service. In alle sets waren er veel mooie rally’s en dat maakte het uitdagend. De eerste 3 sets wonnen we, helaas hebben we de vierde set verloren. DVO had deze set een goede service en een goede aanval.

Het was een leuke wedstrijd. Toen we na de wedstrijd bij sporthal de Wielewaal aankwamen hebben we met elkaar gegeten. Onze volgende wedstrijd is op 20 oktober, dit is een bekerwedstrijd tegen Next volley. Zaterdag 27 oktober spelen we thuis, iedereen is van harte  uitgenodigd om te komen kijken.

Groetjes,

MB1