Vandaag stond de belangrijke uitwedstrijd tegen de nummer 2 VC WIK JC1 in Groot Ammers op het programma. Zij stonden op dat moment 4 punten onder ons op de ranglijst en zijn onze belangrijkste concurrent voor het kampioen-schap. Matthijs kon er vandaag niet bij zijn, verder waren we compleet.

De eerste set begonnen we niet zo goed. WIK stond goed te serveren waardoor we al snel 0-6 achter stonden. Ondanks dat we steeds beter in de wedstrijd kwamen hebben we deze set helaas met 14-25 verloren.

In de tweede set ging de samenwerking steeds beter en kwamen we beter in ons spel. De service beurten gingen goed en door de harde smash ballen van Aron en Peter en het goed afblokken van de ballen van de tegenstander wonnen we deze set ruim met 25-9.

In de derde set kwam WIK weer beter in de wedstrijd maar we konden goed tegenstand bieden. Het was een spannende set die we uiteindelijk met 25-21 hebben gewonnen.

In de vierde set keken we helaas al snel weer tegen een flinke achterstand van 6 punten aan. Iedereen deed goed zijn best maar helaas was het spel minder dan in de vorige sets. De service ging niet zo goed in deze set en we hadden meer moeite met de ballen van de tegenstander. We verloren deze set met 17-25 waardoor een vijfde set gespeeld moest worden.

Ook in die set was de tegenpartij beter dan wij en ondanks dat we na een ruime achterstand het verschil iets wisten te verkleinen verloren we deze met 8-15.

Door dit eindresultaat van 2-3 is WIK 1 punt op ons ingelopen maar hebben we met een voorsprong van 3 punten en nog 3 wedstrijden te gaan alles nog in eigen hand om kampioen te kunnen worden.

Op zaterdag 14 april spelen we om 13:00 uur in de Wielewaal onze thuiswedstrijd tegen dit team. Deze wedstrijd zal alles beslissend zijn en daarom nodigen we iedereen van harte uit te komen kijken ons te aan te moedigen. Tot dan!!