Twee weken terug stond de topper uit bij Move4U op de planning. Move bezette de 3e plek, OKK de 4e. Het is geen geheim dat het erg lekker draait bij de routiniers, aangevuld met de toptalenten uit de regio, en het lijkt erop dat ze steeds meer op elkaar ingespeeld raken. De mannen hadden er weer zin in.

Er werd lekker gespeeld en het werd een lekkere overwinning. Er moest helaas 1 set in Vlaardingen achterblijven, maar het was duidelijk wie het betere van het spel had.

Na deze overwinning werd de 3e plek van Move overgenomen.

 

Afgelopen vrijdag was WIK te gast in de Wielewaal. WIK had behoorlijk minder punten verzameld tot op heden. Uit speelde Heren 2 een geweldige wedstrijd en het doel was dit nog een keer te herhalen. Martijn vulde de diagonaalpositie lekker in in afwezigheid van Nick. Michel verdeelde het spel, Martijn en Pieter stonden weer vertrouwd op buiten om de ballen lekker in te prikken ;). Jan, Jan, Reinier en Johan wisselden lekker af op de midden. Er werd heel strak begonnen, mede door een uitstekend blok kwam WIK er niet door en er stond een score van 24-7 op het bord. De bezoekers hervonden zich en maakten er nog 25-12 van. De navolgende sets was iets meer wedstrijd, in de 3e set liep het tot de 20 punten gelijk op. Maar vervolgens werd de set overtuigend binnengeslagen.

Een mooie, afgetekende 4-0 overwinning en 5 punten in de pocket. Volgende week op naar Libanon en de week erop op 23 maart een kraker thuis tegen nummer 2 Spirit.

Zo vordert het seizoen snel, en blijft het erg spannend wie er op de 2e plek eindigt: Spirit, Move4U of OKK'70. Of misschien belangrijker, wie het wil...

Maar genoten wordt er, met volle teugen!