Zaterdag 3 maart moesten we weer tegen Voleco, we waren met 7 spelers. Mathijs kon er niet bij zijn. Laila en Leon konden er ook niet bij zijn, daarom was Niek van Houwelingen onze coach. We begonnen met inspelen en warm lopen. Daarna begon onze wedstrijd tegen Voleco.
 
De eerste set begon Jesse op de bank. We begonnen met goede moed aan de set. Aan het begin ging het gelijk op, daarna lieten wij veel ballen vallen en kwam de tegenstanders op een voorsprong. Niek vroeg een time-out aan en motiveerde ons weer om goed te spelen. We deden ons best, maar de tegenstanders trokken aan het langste eind met 25-16.
Wilmar begon de tweede set aan de kant. We wilde niet verliezen dus gingen er goed voor. Iedereen was scherper en we gingen meer voor de bal. Er kwamen ook meer aanvallen. De services gingen ook goed waardoor we heel veel punten binnen sleepten. De set eindigde voor ons met 25-11.
 
Vol goede moed begonnen we aan de derde set, deze set stond Nick eruit. We gingen er voor om weer deze set binnen te slepen. Dat ging aan het begin goed, we begonnen met een goede voorsprong. Daarna kwamen de tegenstanders weer terug en stonden weer gelijk. Niek vroeg een time-out aan. We gingen daarna weer scherper spelen. We kwamen weer op een voorsprong, ook dankzij lekkere bloks van Aron. Deze set was voor ons met de stand 25-12.
 
Om de wedstrijd te winnen moesten we vierde set ook winnen, daar gingen we ook voor. Aron zat deze keer op de bank. We deden goed ons best, het ging ook goed en we kwamen weer op een voorsprong. Deze voorsprong gingen we niet meer weg geven, anders zou er ook een vijfde set kopen. We hielden een voorsprong en wonnen deze set met 25-17.
 
Ondanks dat we hadden gewonnen hadden we ook het idee dat we nog beter konden spelen. Volgende week, 10 maart, spelen we tegen Volley Meerkerk'95 JC 1 in de Wielewaal. Dat belooft een spannende wedstrijd te worden. Iedereen van harte uitgenodigd.