Vrijdag 16 februari moesten wij een wedstrijd spelen tegen Forza Schouwen-Duiveland. Het zou een leuke en spannende wedstrijd worden, want die week ervoor hebben we ook al tegen Forza gespeeld. Helaas hebben we toen verloren...

De eerste set begonnen we goed! De service ging goed en we waren erg blij met elk punt. Het werd nog wel spannend, maar we hebben toch gewonnen!(25-21) De tweede set begonnen we vol goede moed. Weer ging onze service erg goed, het was ook niet rommelig en we riepen voor elke bal! Deze set ging beter dan de eerste set. We hebben ook deze set gewonnen! (25-12) En dan, de derde set. De derde set is altijd moeilijk als je de eerste 2 al hebt gewonnen. Dan merkten we ook in ons spel. Het was rommelig en we riepen niet meer goed voor de bal. We stonden aan het einde van de set wel voor, maar toen kwam er van de tegenstander een hele harde service en daardoor werd het toch nog wel spannend. Uiteindelijk kregen we de service onder controle en doordat Hanna een paar keer mooi had geslagen, hebben we toch de set gewonnen!(25-23) De vierde set ging ongeveer hetzelfde als de tweede set. We hadden weer een goede service en we waren erg blij met elk punt! We hebben ook de laatste set gewonnen! (25-14)

Ondanks we niet een goede wedstrijd hebben gespeeld, hebben we toch met 4-0 gewonnen! Onze volgende wedstrijd is op 2 maart in de Wielewaal tegen Sliedrecht. U bent van harte welkom om te komen kijken!

Groetjes,
MB1