We zijn weer 3 wedstrijdjes verder: VCN uit, Next volley thuis en afgelopen vrijdag Volley Voorne thuis.

VCN was de lijstaanvoerder en we kunnen vaststellen dat dit terecht is. Compleet waren we niet, maar dat zijn we eigenlijk nooit. Wie heeft er niet in Heren 2 gespeeld dit jaar? Je kunt je nog opgeven...Maar dat mocht geen excuus zijn. VCN was duidelijk een maatje te groot, maar we kunnen het onszelf aanrekenen dat we er te weinig wedstrijd van hebben gemaakt. En 4-0 verliezen is nooit leuk. Verliezen uberhaupt niet.

Dan Next Volley. Op papier een goede subtopper, waar we uit in een spannend potje nipt van hebben verloren. Maar het bezoekende team was duidelijk van minder alure. En na het verlies van de vorige wedstrijd pakten we de winst met beide handen aan: 4-0. Mag ook gezegd, Heren 2 speelde lekker en vooral Michel was lekker aan het spelverdelen en wist iedereen goed te bedienen. Menig Heren 2 speler verlangde ernaar om weer 16 te zijn.....nou ja...iets jonger in ieder geval.

Dan afgelopen vrijdag Volley Voorne. Een wat lager geklasseerde tegenstander, waar in ieder geval gewonnen moest worden, liefst zonder setverlies. Het was een weekje vooraf druk appen ivm griepjes, blessures, afzeggingen en wedstrijden verzetten, maar er stond weer een topteam gereed om de klus te klaren. Met bijbehorende topscheids.

Helaas kwamen we moeizaam op gang en werd de eerste set verloren. Volley Voorne serveerde vol overtuiging waar geen antwoord op kwam. Enige frustratie kwam ook wel doordat no. 7 van Volley Voorne overal opdook, heel veel verdedigde en met allerlei slimme balletjes heel veel scores maakte. Het moest anders en dat lukte. De laatse sets werd slimmer en met meer druk geserveerd en werd een 3-1 overwinning veiliggesteld. Echt goed was het niet, maar met perioden ging het best lekker. Opmerkelijk punt:Martijn R mocht een keer op de midden. Dream come true! Martijn B stond trouwens lekker te spelen op de buitenkant.

Vooruitkijkend gaan we over 2 weken eerst uit naar Move4U en vervolgens komt 2 weken hierna Spirit op bezoek. Twee teams uit de top 4. Als we van beide (ruim) winnen kunnen we zomaar de tweede plek halen, bij verlies zakken we zomaar naar de vierde of vijfde plek. Heren 2 ligt er niet wakker van, maar het is in ieder geval spannend om de stand in de gaten te houden!