Op onderstaande data zal de kanjertraing worden verzorgd door externe trainers:

Vrijdag 12 mei van 18.00-19.15 zal Marjolein van der Linden een clinic komen geven in de Appelgaard. Marjolein is sportfysiotherapeute en werkt bij 'De jong en Vitaal' die Heren 1 sponsoren. Zij zal een clinic geven die in het teken staat van allerlei soorten oefeningen rondom kracht en stabiliteit (wat erg belangrijk is bij volleybal).

Zaterdag 13 mei van 9.30-11.30 zal Remko Kenter een beachvolleybal clinic komen geven op het beachveld aan de groenstrook (achter de Bron). Remko heeft al een aantal zaalclinics gegeven aan de trainers binnen OKK'70, maar wil nu graag met de jeugd aan de slag. Remko is een bekende trainer in volleyballand en wij zijn blij dat hij een clinic aan de jeugd komt geven!

Vrijdag 19 mei van 18.00-20.00 zal Ronald Lacroes een clinic komen geven bij de kanjertraining (Appelgaard). Ronald (ook een bekende trainer in volleyballand) geeft diverse clinics aan trainers, maar wil zijn kennis en verschillende spelvormen rondom volleybal nu ook bij de kanjertraining komen geven. Mocht je meer willen weten over Ronald kun je een kijkje nemen op zijn website: http://www.bebettertraining.nl/nl/menu-standaard/

Wij zijn blij dat Marjolein, Ronald en Remko een training/clinic aan jullie (iedereen van 10-17 jaar) willen komen geven en wij hopen dat ook dat jullie allemaal komen bovengenoemde data. Ken je iemand die ook geïnteresseerd is in volleybal dan is diegene uiteraard ook welkom om te komen! Zet de data dus gauw in je agenda en dan hopen we jullie allemaal te zien :)