Vrijdag 21 april, de dag waarop MB de beslissende wedstrijd had voor het kampioenschap. Als deze wedstrijd tegen City Bril Krimpen 4-0 zou worden gewonnen zouden we kampioen zijn. Vol enthousiasme gingen we naar de Appelgaard waar deze wedstrijd zou worden gespeeld. Er werd blijkbaar vanuit gegaan dat we 4-0 zouden winnen want de slingers en ballonnen werden door de hele zaal opgehangen. Maarja we moesten het natuurlijk nog wel gaan doen.

Vol goede moed gingen we de eerste set in. Er werd goed gespeeld en er werd uitbundig gejuicht bij ieder punt. Precies zoals André het wil dus hij kon tevreden zijn. Ook de service was super in deze set, de putten zitten nog in de vloer door de service van Jeanet ;) Deze set werd gewonnen met 25-17. Ook de tweede set verliep redelijk goed, aan het einde werd het nog even spannend, maar het pakte gunstig uit en werd door ons gewonnen! 

Toen set nummer 3. De tegenstander zakte helemaal in. De ballen vlogen ze om de oren en voor we het wisten wonnen we ook deze set. Toen de laatste en allesbeslissende set, als deze set gewonnen zou worden door ons zouden we kampioen zijn. Het spel was redelijk goed,maar ook erg rommelig. Krimpen wist dat als wij zouden winnen we kampioen waren, dus deden ze er alles aan om te winnen. Op een gegeven moment kwamen ze zelfs voor te staan, 16-18. De moed begon ons een beetje in de schoenen te zakken, maar we bleven vechten. Emma (Brieffies) kwam aan service en ze serveerde wel vijf mooie ballen op rij. 21-18 voor ons. Ook de laatste paar punten waren voor ons. We waren door de dollen heen en hebben ons kampioenschap uitgebreid gevierd met (kinder)champagne (die moeilijker open was te krijgen dan we dachten). 

Zaterdag 22 april stond de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Deze keer was Sliedrecht Sport onze tegenstander, na onze 4-0 winst die avond ervoor was iedereen nog steeds vol van enthousiasme en iedereen had zin om het seizoen goed af te sluiten. In het begin van het seizoen hadden we al tegen Sliedrecht gespeeld en 4-0 gewonnen. Maar tijdens het inspelen merkten we al, dat deze wedstrijd een stuk lastiger zou worden. Toch vol goede moed de wedstrijd in en de 1e set werd gewonnen. Het spel was af en toe wat rommelig maar toch erg goed! Ook set nummer 2 werd gewonnen!

In set nummer 3 en 4 werden de rollen omgedraaid en deze sets werden door Sliedrecht gewonnen. Ondanks ons goede spel en aanmoediging lukte het ons niet om te winnen. 

Zo werd onze laatste wedstrijd van het seizoen toch nog een vijf-setter. Deze hadden we dit seizoen nog niet gespeeld, dus voor de verandering ook eens leuk;) In deze set werd er erg fel gespeeld en de punten werd enthousiast gevierd. Wij waren deze set te sterk voor Sliedrecht en zo wonnen we met 15-6. Deze 3-2 winst was een goede afsluiter van het seizoen! Na afloop zijn we gezellig met z'n allen nog wat wezen eten en hebben we dit prachtige seizoen afgesloten!

André super bedankt voor je goede coaching en enthousiasme! We zijn super blij met je! Ook willen we Brian bedanken voor alle keren dat hij aanwezig was bij onze wedstrijden om super gave foto's te maken!

Liefs Meisjes B